NIEUW !

 

AANBIEDINGEN

Ivy-Art Groothandel in sieraden en (relatie)geschenken.

Hoe het begon:

Tsafi Nelken en Judith Spijkerman zijn de oprichters van Ivy-Art  en hebben elkaar leren kennen  als markthandelaren op festivals en evenementen. Tsafi met hoeden uit Nepal en Judith met zelfgemaakte sieraden  en kleding uit Thailand. Het eerste gezamenlijke assortiment van Judith en Tsafi bestond uit Fair Trade kaarsen uit Swaziland. Samen besloten ze verder te gaan en deze producten op kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland te verkopen. Dit ging zo goed dat ze daarna in 1994 groothandel  Ivy-Art hebben kunnen opzetten.

Onze liefde voor eerlijke producten:

Ivy-Art is een groothandel die eerlijke en ambachtelijke producten zoekt.Vormgeving, diversiteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor onze productkeuzes. We bieden u originele en exclusieve producten aan, die niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn. U kunt zich als ondernemer onderscheiden van de rest. We streven ernaar om u te blijven verrassen door het regelmatig aanvullen en vernieuwen van ons assortiment.

De producten die we aanbieden zijn ambachtelijk vervaardigde sieraden van St.Justin ,afkomstig uit o.a. Engeland en vrolijke ansichtkaarten van illustratrice Inge Look . De inkoop van deze merken zijn op basis van exclusieve distributierechten die met de fabrikant zijn overeengekomen. Hierdoor kunnen we u continuïteit van levering garanderen.

Een gedeelte van onze inkoop is Fair Trade en dit zal altijd zo blijven. Momenteel  bieden we u de cosmeticaproducten van Swazi Secrets aan. Voor deze producten wordt een eerlijke prijs betaald, dit is verifieerbaar met het lidmaatschap van “Swazi products” aan de “World trade Organisation”. Onze cosmetica zijn natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen, hiermee won onze leverancier/fabrikant in 2006 een “Phytotrade Africa award”.

We zijn tevreden met ons concept en het stabiele assortiment dat we u kunnen aanbieden en dit willen we handhaven. We zien het, als ondernemers, als een uitdaging om onze horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden van groei naar eigen inzicht in te vullen. Zo willen we gaan uitkijken naar kansen in productielanden binnen Europa, zoals; Griekenland en Spanje.  Deze landen willen we graag steunen in hun economisch herstel.

Goede doelen:

We willen ons steuntje bijdragen aan het welzijn van anderen. Daarom doneren we jaarlijks aan een goed doel. Enkele van de doelen waar  we in het verleden aan hebben gedoneerd zijn:

2009 artsen zonder grenzen / limburgs landschap / SOS kinderdorpen

2010 artsen zonder grenzen / limburgs landschap / SOS kinderdorpen

2011 artsen zonder grenzen / limburgs landschap / SOS kinderdorpen

2011 gesloten afdeling GGZ instelling ( deventer) met kerstgeschenken

2012 artsen zonder grenzen/limburgs landschap/SOS kinderdorpen

2013 idem

 
 
  McGraphic 2008  
 
 
  E-mail:
  wachtwoord: